» Blog » Amazfit

Amazfit Bip 5 Unity introducere - Oțelul chic pentru oraș

Taguri: Prezentare | Amazfit | Smartwatch

14.5.2024 | 2 MIN

Amazfit Bip 5 Unity este continuarea seriei Bip, deja de succes. Cu acest model, Amazfit a pus accentul pe eleganță, caracteristici și, de asemenea, pe un preț mai mic. Au reușit să echilibreze perfect aceste atribute, rezultând un ceas versatil la un preț accesibil.

Gama de ceasuri Bip este genială atât în ce privește prețul accesibil cât și mulțimea de caracteristici pe care le oferă. Și ce face ca ceasul Bip 5 Unity să fie atât de interesant?

  • ramă din oțel inoxidabil
  • afișaj TFT mare de 1,91"
  • apeluri telefonice
  • monitorizarea stilului de viață
  • durata lungă de viață a bateriei

Nu s-au făcut economii pe design

Pentru prima dată în această serie, vedem o ramă în jurul afișajului din oțel inoxidabil 316L. Spun ramă intenționat, deoarece aceasta include butonul și această ramî formează aproape întreaga carcasă. Apoi, sub placa de oțel se află plastic întărit din care este făcută de fapt carcasa. Cu această combinație, au ajuns la 25 de grame fără curea.

Cureaua este apoi din silicon și arată ca o prindere "Apple Watch". În ceea ce privește dimensiunea, aceasta nu a fost încă specificată și tot ce știm este înălțimea carcasei. Aceasta este de 10 mm fără senzorul de ritm cardiac.

Ecran TFT mare

Deși afișajul este de tip TFT, nu s-a făcut economie la dimensiuni. Ecranul are o dimensiune de 1,91", cu o rezoluție de 320 x 380 pixeli și o finețe de 260 PPI. Ecranul este apoi acoperit de sticlă Gorilla Glass 2,5 cu tratament AF. Mai bine nu încerc să descifrez acronimul, dar presupun că are un strat oleofob împotriva amprentelor pe display.

Singurul lucru care lipsește din perfecțiune este GPS-ul

Amazfit Bip 5 Unity este destul de bine dotat cu caracteristici. Găsim o mai bună urmărire a activității sportive și noul algoritm PeakBeats, pe care îl vom aborda mai mult în recenzie. Pentru funcțiile sportive, îmi lipsește puțin GPS-ul care se află în modelul anterior, dar aici au urmărit un preț mai mic, așa că ceva trebuia să dispară. Cele peste 100 de activități sportive sunt deja standard.

Ceea ce nu a dispărut, însă, este măsurarea ritmului cardiac, a stresului, a somnului și a tuturor parametrilor de fitness, apelurile telefonice prin Bluetooth și un "store" cu 70 de aplicații și jocuri pentru ceas. Iar toate acestea sunt apoi subliniate de o autonomie destul de bună a bateriei, care poate urca până la 11 zile în cazul unei utilizări normale și 5 zile în cazul unei utilizări intense.

Păreri despre această aventură?

Acest ceas nu este cu siguranță pentru un atlet profesionist sau pentru un utilizator exigent. Dar, ca o poartă de intrare în lumea ceasurilor inteligente, va fi o adevărată explozie. La fel de mult și pentru copilul care își dorește un smartwatch și ai cărui părinți nu vor să cheltuiască întregul salariu pe unul.

Sunt foarte interesat să văd cum va afecta aspectul utilizarea oțelului 316L și cum se va purta ceasul. Așa că aștept cu nerăbdare un alt model frumos de la acest brand chinezesc.

Dar vouă cum vă place ceasul?

Ceasurile menționate în articol

Noutăți Mai
372 lei în stoc
Noutăți Mai
372 lei (Livrare 12.6.)