» Blog » Wenger

Wenger Donnissima: o frumusețe care te prinde de inimă

Taguri: Recenzii | Wenger | Pentru femei | Clasice | Fashion

În spatele unor ceasuri se află povești întregi de vândut. Sau au în spatele lor designeri de talie mondială. Sau strălucesc cu diamante prețioase. Unele nu au nimic din toate acestea. Luați exemplul Donnissima de la marca elvețiană Wenger. Nu costă zeci de mii de euro. Și totuși, femeile se dau în vânt după ele. Sunt pur și simplu frumoase.

Când mă uit la ceasurile de noutate pentru femei pentru 2019, mă gândesc: ce bine că Wenger nu mai face acel echipament militar și a optat pentru stilul urban. Pentru că, chiar dacă nu are zeci de modele diferite, cele pe care le lansează în fiecare an nu sunt câtuși de puțin fade. Îți place motivul inimii? Haideți să ne uităm mai atent la Wenger Metropolitan Donnissi și să vedem dacă oferă și alte calități în afară de design.

Wenger Donnissima: într-un cuvânt, frumos

Modelul Donnissima are un aer suav, aproape romantic. Datorită simplității sale, poate fi combinat perfect cu nenumărate ținute. Completează un stil business profesional pentru muncă, se potrivește cu o rochie de petrecere și poate face față chiar și unei seri mai înalte. Motivul inimii este completat de trei cristale Swarovski, care sunt poate cel mai popular montura de bijuterii după diamante. Suprafața ușor încrețită a cadranului va atrage cu siguranță atenția, ceea ce sporește interesul general al modelului. Cel mai bun dintre toate, prețul începe de la puțin sub 4 mii de coroane.

Motiv srdce doplňují tři Swarovski krystaly namísto čísla tři

Motivul inimii este completat de trei cristale Swarovski în locul cifrei trei

Auriu, negru, argintiu... culoarea potrivită contează

Ceasul este o bijuterie și un accesoriu. Și, la fel ca în cazul cerceilor sau al pantofilor, trebuie să alegeți o combinație de culori care să se potrivească exact. Modelul Donnissima este disponibil în mai multe culori. Poate fi un model versatil, în întregime din oțel sau cu finisaj auriu, sau chiar o combinație atractivă de negru și auriu care funcționează fantastic. Vă puteți convinge singuri în galeria de sub articol.

Kombinace černé a zlaté je osvědčené spojení a se správnými doplňky působí úžasně

Combinația de negru și auriu este o combinație dovedită și, cu accesoriile potrivite, arată uimitor

Pentru tratarea culorii oțelului, Wenger a optat pentru așa-numita acoperire PVD. Pe scurt, acest lucru înseamnă că particule microscopice sunt aplicate pe corpul de oțel (sau pe brățara) a ceasului în vid. Acest strat este colorat în funcție de necesități, astfel încât poate fi auriu, negru sau chiar o nuanță de aur roz. Acoperirea colorată astfel aplicată este mai rezistentă la abraziune, dar și la temperaturi mai ridicate sau la acizi și are proprietăți excelente, inclusiv duritatea. Nu se desprinde ca vopseaua simplă de pe unele ceasuri, deoarece stratul de vopsea pătrunde direct în substratul de oțel. Iar acest fapt poate fi confirmat de colegul nostru care poartă modelul Wenger pentru femei și, deși brățara din oțel a avut destul de multe zgârieturi de-a lungul anilor, finisajul de culoare aurie este la locul lui.

Ocelové pouzdro i řemínek je upraven tzv. PVD, díky této moderní technologii zůstává barva tam, kde má a neloupe se

Carcasa și cureaua din oțel sunt tratate cu PVD, datorită acestei tehnologii moderne culoarea rămâne acolo unde trebuie și nu se dezlipește

Pe piele sau pomilano

Modelul Donnissima prezentat în colecția 2019 nu este disponibil doar în diferite culori ale cadranului și ale carcasei din oțel, ci și pe o curea din piele sau pe o brățară din oțel. Cureaua din piele este confortabilă și reprezintă o alegere evidentă pentru fanii acestei opțiuni. Gri versatil, alb marmură sau, la momentul publicării acestui articol, roz sold-out - acestea sunt opțiunile de culoare.

Pro milovnice klasiky jsou modely na koženém řemínku ideální volba

Pentru iubitorii de clasici, modelele pe curea din piele sunt alegerea ideală

Dacă alegeți o brățară din oțel, veți întâlni așa-numita tragere milaneză. Aceasta este una dintre cele mai populare pentru ceasurile de damă. Plasa fină are un aspect elegant, nu adaugă prea mult la greutatea totală a ceasului și, datorită închiderii glisante ușoare, se adaptează la mâna fiecărei femei.

Milánský tah je tvořen jemnou ocelovou síťovinou, proto působí elegantně a díky posuvnému zapínání je i praktický

Mișcarea milaneză este realizată din plasă fină de oțel, astfel încât arată elegant și este, de asemenea, practică datorită închiderii glisante

Câțiva parametri pe care este util să îi cunoașteți

Deși în cazul Donnissima accentul principal este pus pe aspectul hilar, este bine să nu uitați să aflați câteva specificații care vă pot ajuta în decizia sau eventuala achiziție. Pentru început, să menționăm că corpurile (carcasele) ceasurilor de la Wengru sunt întotdeauna realizate din oțel chirurgical de cea mai bună calitate pe care îl folosesc majoritatea producătorilor de ceasuri bune.

Sticla ceasului este minerală și are, de asemenea, un strat de safir pe partea superioară. Acest lucru îl face dur, durabil și nu se zgârie la fel de ușor. Dar, dacă nu îl economisești, nu poți evita o zgârietură din când în când.

Unul dintre marile avantaje este rezistența sporită la apă (100m) pe care Wenger a acordat-o lui Donnissima. Nu vor fi afectate de ploaie, de spălarea mâinilor, de stropi, chiar dacă veți cădea cu ele în piscină. Aș evita totuși piscina cu modelele cu curea din piele. Ceasurile rezistă, dar pielea nu se descurcă bine cu băi lungi în general.

Și să adăugăm și dimensiunile. Diametrul carcasei este de 38 mm, deci este de dimensiuni medii, dar nici nu pare disproporționat pe mâna micuță a modelului nostru. Și, deși se spune că vine din nou vremea ceasurilor mici, eu personal cred că este vorba mai degrabă de gustul fiecăruia. Pe un cadran mic, motivul inimii cu cristale Swarovski nu ar ieși atât de mult în evidență. Înălțimea carcasei este de 8 mm, așa că se poate ascunde fără probleme sub un pulover sau sub mâneca unei cămăși. Modelele pe piele sunt foarte ușoare (44g) și abia dacă le simțiți pe mână. Cu toate acestea, versiunea pe așa-numita cursă milaneză, care datorită subțimii sale a crescut greutatea la numai 58g, nu vă va trage în jos. Prin comparație, unul dintre ceasurile noastre preferate pentru femei de la Festina cântărește 55g.

La modă nu înseamnă calitate slabă

Uneori întâlnim mărci pentru care designul atractiv este singurul criteriu. Atunci se poate întâmpla ca ceasul să își "piardă culoarea", să nu fie fabricat din materiale de calitate sau pur și simplu să nu reziste la uzura zilnică. De aceea, este o idee bună să alegem mărci dovedite, care stau în spatele calității ceasurilor lor. Iar Swiss Wenger este unul dintre ele. Oferă clienților o garanție de 3 ani și cu siguranță nu și-ar strica numele cu ceva care se strică după o lună. Îndeplinește condițiile pentru eticheta swiss made și există chiar zvonuri că în următorii ani vrea să își fabrice ceasurile 100% în Elveția, ceea ce nu se întâmplă prea des, chiar și în cazul unor mărci mult mai scumpe... Până la urmă, în interiorul frumosului Donnissim ticăie o mișcare cu baterie de cuarț a mărcii elvețiene Ronda.

Nejen krásný design, ale také kvalitní materiály a zpracování, to je Wenger Donnissima

Nu doar un design frumos, ci și materiale și manoperă de calitate, acesta este Wenger Donnissima

Și cine este acest Wenger?

V-am prezentat Donnissima în detaliu, dacă vă intrigă, poate vă interesează și cine fabrică ceasul. Marca Wenger menționată mai sus provine din Elveția și, deși este cunoscută de mulți ca producător de cuțite militare sau poate de bagaje, produce cu succes și ceasuri de peste douăzeci de ani. A început cu stilul army, dar îndrăznesc să spun că, din fericire pentru noi, a lăsat acest sector companiei surori Victorinox și a trecut la așa-numitul stil urban. Ei bine, nu vreau să dau vina pe Wenger, oferă și modele sportive interesante, dar ceasurile din colecțiile urbane sunt cele mai reușite din punct de vedere al designului și, de asemenea, cele mai de succes. De fapt, am prezentat recent întreaga poveste a mărcii și profilul său de ceasuri într-un articol separat despre Wenger.

Značka Wenger začínala u nožů. Dnes vyrábí kvalitní zavazadla a už přes 30 let také hodinky

Marca Wenger a început cu cuțite. Astăzi produce bagaje de calitate și, de peste 20 de ani, ceasuri.

Frumusețea nu trebuie să coste o avere

Acest lucru este valabil și pentru Wenger în general. Modelul Donnissima este oferit pe piele fără finisaj color la prețul de 3890 CZK, iar cu finisaj auriu la 4590 CZK. Cu tensiunea de bază din oțel, veți plăti 4290 Kč, iar dacă vă place modelul complet auriu sau negru și auriu, nu vă va costa mai mult de 5290 Kč.

Dacă Donnissima v-a prins la inimă, așa cum a făcut-o și pentru noi, cei de la Ceasuri-365, vă recomand să consultați galeria foto completă de sub articol sau să veniți direct să încercați ceasul Wenger Donnissima în persoană.

Varianty Wenger Donnissima na milánském tahu

Modele Wenger Donnissima la expoziția de la Milano

Modely Wenger Donnissima na koženém řemínku

Modele Wenger Donnissima pe curea din piele

Galerie foto

fgf gf
gfdgfdg
gfdgfdg
gfdg fdg
gfgfdgdf
fgfdg f
gfdgfdg
gfgdfg
gfdgfg
gfgdfg
gfdgdgd

Fotografie: Nikol Liberdová, Model.